Badia Vinagres

Badia Vinagres. Empresa familiar i centenària dedicada en cos i ànima a la producció de vinagres artesans de màxima qualitat. Els apassiona el que fan.

Des que el rebesavi va fundar l’empresa, ja són cinc les generacions que han apostat per la continuïtat d’aquest gran producte que, res més lluny d’estancar-se, viu un bon moment.

La seva forma de treballar és el resultat de combinar l’herència de més d’un segle d’experiència artesanal amb la inversió en la tecnologia més puntera, i amb la perfecció dia a dia dels seus sistemes de producció.

Només així, han aconseguit ampliar el seu catàleg amb nous productes que generen il·lusió, encomanen entusiasme i promouen el bon menjar.

Es podria dir que el vinagre els corre per les venes…

La importància de seleccionar un bon vi: Tal com ho veuen, només a través de la millor matèria primera obtinguda del camp poden oferir els millors productes a taula. I així ho fan.

5 generacions Badia al capdavant de l’empresa: En la seva història hi ha molta tenacitat, hi ha instint, hi ha entusiasme, hi ha esforç, hi ha coneixement -per descomptat que hi ha errors-, però sobretot hi ha herència.

El procés de producció:Davant sistemes de fermentació industrials i ràpids per elaborar vinagres d’alta producció, a Badia Vinagres han triat un mètode tradicional amb prop de 200 anys d’aplicació.

 

Client: Badia Vinagres
Tasques realitzades: Creació de continguts pel Magazine Canadenc Favuzzi. Disseny i fotografia i post-edició d’una recepta d’una amanida, tenint en compte els gustos, preferències i productes de la gastronomia canadenca, amb alguna vinagreta feta amb les varietats de vinagres Riesling o l’agredolç de Merlot de la casa Badia Vinagres.

Any: 2015
Web: http://badiavinagres.com

Leave a Comment