
Des que el rebesavi va fundar l’empresa, ja són cinc les generacions que han apostat per la continuïtat d’aquest gran producte que, res més lluny d’estancar-se, viu un bon moment.
La seva forma de treballar és el resultat de combinar l’herència de més d’un segle d’experiència artesanal amb la inversió en la tecnologia més puntera, i amb la perfecció dia a dia dels seus sistemes de producció.
Només així, han aconseguit ampliar el seu catàleg amb nous productes que generen il·lusió, encomanen entusiasme i promouen el bon menjar.
Es podria dir que el vinagre els corre per les venes…
La importància de seleccionar un bon vi: Tal com ho veuen, només a través de la millor matèria primera obtinguda del camp poden oferir els millors productes a taula. I així ho fan.
5 generacions Badia al capdavant de l’empresa: En la seva història hi ha molta tenacitat, hi ha instint, hi ha entusiasme, hi ha esforç, hi ha coneixement -per descomptat que hi ha errors-, però sobretot hi ha herència.
El procés de producció:Davant sistemes de fermentació industrials i ràpids per elaborar vinagres d’alta producció, a Badia Vinagres han triat un mètode tradicional amb prop de 200 anys d’aplicació.
Client: Badia Vinagres
Tasques realitzades: Creació de continguts pel Magazine Canadenc Favuzzi. Disseny i fotografia i post-edició d’una recepta d’una amanida, tenint en compte els gustos, preferències i productes de la gastronomia canadenca, amb alguna vinagreta feta amb les varietats de vinagres Riesling o l’agredolç de Merlot de la casa Badia Vinagres.
Any: 2015
Web: http://badiavinagres.com