Cuinetes

Cuinetes (Blog Gastronòmic).

Cuinetes va néixer l’agost de 2008 amb l’objectiu de compartir receptes i experiències gastronòmiques. El bloc ha anat evolucionant adaptant-nos a les tendències que el temps ens ha portat, per exemple incorporant les cròniques d’esdeveniments gastronòmics degut a la tendència creixent en els últims temps de convidar blocaires a actes i empreses del sector. Mai escric sobre el que no m’agrada ni menteixo (si no m’ha agradat no faig crònica). No m’apassionen els concursos amb votació popular i valoro els concursos amb jurat. M’encanta rebre comentaris de seguidors que s’han pres la molèstia de llegir un post sencer i donar-me’n la seva opinió. 🙂

Què hi trobareu a Cuinetes? Passió per la gastronomia, receptes, llocs amb encant (restaurant, botigues, ciutats… sempre relacionat amb el món gastronòmic), recomanació de llibres gastronòmics, espectacles, receptes i activitats amb els Petits Mindundis (secció de cuina per infants) i trossets de vida d’una família nombrosa terrassenca! 😉 Benvinguts a casa i gràcies per la visita!

Tasques realitzades: Web, branding, creació de continguts, fotografia gastronòmica, inbound màrqueting (fidelització), estratègies de màrqueting digital, xarxes socials i anàlisi.
Any: Des de 2008

.