La Patente

La Patente (Barcelona). La Patente és l’escola de lo quotidià: un espai dedicat a l’aprenentatge gastronòmic al centre de Barcelona. A La Patente organitzen tallers i cursos monogràfics de cuina, gastronomia i tot el que tingui a veure amb compartir un moment agradable al voltant d’una taula.

Busquen models d’oci més propers i participatius i reinterpretar la quotidianitat amb un estil urbà, original i amb sentit de l’humor, que dóna valor a «el fet a mà» o a «lo de tota la vida».

Ofereixen cursos i tallers, i també organitzen activitats privades a mida: tallers gastronòmics, celebracions originals, activitats de teambuilding i teamcooking.

Tallers i cursos de cuina: Cada mes ofereixen nous cursos i tallers de diferents temàtiques i nivells perquè trobis la proposta amb la qual treure el millor de tu a la cuina.

Teambuilding i esdeveniments: Organitzen tot tipus d’activitats i trobades gastronòmiques privats per a amics, celebracions o activitats d’empresa.

Regala un curs de cuina: Sorprèn regalant un taller de cuina o una experiència gastronòmica, una targeta que no caduca per canviar per qualsevol curs de cuina.

Client: La Patente
Tasques realitzades: Pla de comunicació. Branding, creació de continguts, fotografia gastronòmica, inbound màrqueting (fidelització), estratègies de màrqueting digital, xarxes socials, web, e-commerce, reputació on-line i anàlisi.
Web: https://la-patente.es
Any: Des de 2016

.