L’Artesanal


L’Artesanal (Granollers). L’Artesanal és un restaurant, granja i cerveseria artesana que aposta per la cultura gastronòmica local i ecològica des de Granollers.

El restaurant elabora cuina vallesana amb productes de la terra elaborats al moment mitjançant una cuina-obrador propis. Comparteix l’esperit del moviment Slow Food, és a dir, la cultura gastronòmica que aposta pel bo, net i just.

La proposta gastronòmica planteja una forma d’entendre la relació amb el territori i la cultura gastronòmica, cosa que implica respectar els ritmes de cada temporada, oferir plats i productes fets al moment (sense conservants ni estabilitzants), en un espai tranquil i serè.

Té una oferta àmplia adaptada a diversos públics i franges horàries, però també aposta per uns productes i un concepte distintiu i especialitzat.

Trobareu una oferta selecta de galettes i tapes en la línia del fast good i aposta per les cerveses artesanals mitjançant la instal·lació de 7 tiradors. Cada plat i cada producte té la seva motivació i la seva història.

El pis superior acull una proposta gastronòmica diferenciada per als sopars (i dinars del cap de setmana), amb una carta elaborada amb productes de proximitat que varia cada temporada.

Client: L’Artesanal
Tasques realitzades: Elaboració del pla de comunicació. Branding, creació de continguts, fotografia gastronòmica, inbound màrqueting (fidelització), estratègies de màrqueting digital, xarxes socials i anàlisi. Web i formació en wordpress.
Web: www.lartesenal.cat
Any: Des de 2016 fins febrer de 2017